Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τα σύντομα της εβδομάδας 20-26/8/2012

Για όλα φταίει η αριστερά. Της οποίας η ιδεολογική ηγεμονία "πιστοποιείται και από την ανοχή στην τρομοκρατική της βία"! Α, και οι μετανάστες, που μας έχουν κάνει εισβολή. Α, και οι μουσουλμάνοι που μας περιμένουν στην γωνία να μας σφάξουν. Εμάς, την καθαρή Ελληνική φυλή! Συνεργάζεσαι με φασιστοειδή και ρατσιστές. Και μετά απορείς για αυτό; Ή μήπως γι αυτό; Ή μήπως αυτό; Μην μου το παίζεις θιγμένος τουλάχιστον!

Δεν ήξερα ποιός είναι ο Μ Κατσίγερας. Τον έμαθα όταν είδα το κείμενό του στην Καθημερινή όπου χαρακτηρίζει τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής "ακτιβιστές". Δεν είναι κάποιος τυχαίος, όπως διαβάζω είναι υπεύθυνος της πρώτης σελίδας της Καθημερινής από το 1989 ενώ εργάζεται και στον ΣΚΑΙ. Με τέτοια ενημέρωση μην απορείς με το αποτέλεσμα.

Δημοκράτες εκεί στην Δημοκρατική Αριστερά! Και Αριστεροί! Μόνο λίγο τσαμπουκάδες μας βγήκαν...

Πριν λίγες ημέρες έσκασε στα γνωστά blog της ακροδεξιάς παραπληροφόρησης η "είδηση" πως μουσουλμάνοι σταύρωσαν έναν άνδρα επειδή έγινε χριστιανός. Μόνο που η είδηση για μια ακόμα φορά ήταν μία μπούρδα. Ο "χριστιανός", σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Υεμένης ήταν στρατιώτης που συμμετείχε σε επιχειρήσεις κατά της Αλ Κάιντα που δραστηριοποιείται εκεί. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη γιατί αρχηγός κόμματος επέλεξε να διαδώσει μία τέτοια είδηση, ούτε γιατί ποτέ δεν ανακάλεσε παρά τις παρατηρήσεις που δέχτηκε. Σήμερα έσκασε άλλη "σοκαριστική" "είδηση".
Χριστιανή βιάστηκε στην Αίγυπτο, και αφού την μαχαίρωσαν της έβαλαν έναν σταυρό στο στόμα. Όπως όλες αυτές οι σοκαριστικές ειδήσεις συνοδεύεται από την ανάλογη σοκαριστική φωτογραφία. Μόνο που η φωτογραφία βρίσκεται online τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2009! Το blog αναφέρει ως πηγή της είδησης τον δημοσιογράφο "Μιχαήλ Mannheimer" (έτσι ακριβώς το γράφει, το μικρό με Ελληνικά). Και πάλι με ένα γρήγορο ψάξιμο βρίσκεις πως πρόκειται για έναν Γερμανό χριστιανοταλιμπάν που μάλιστα έχει συλληφθεί και καταδικαστεί να πληρώσει πρόστιμο για "υποκίνηση εχθρότητας εναντίον θρησκευτικής ομάδας". Οι κάφροι που είναι έτοιμοι να μεταδώσουν οτιδήποτε πολώνει την κοινωνία και τρέφει το μίσος βρίσκουν εύφορο έδαφος στους ηλίθιους που τους πιστεύουν. Και την στιγμή που κάποιος ανεγκέφαλος ξεκοιλιάζει άλλον έναν μετανάστη κάποιος άλλος χαμογελάει αυτάρεσκα αραχτός στο γραφείο του γιατί ξέρει. Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη...

Η παρουσία ενός πολιτικού στο διαδίκτυο και φυσικά στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα είναι απαραίτητη. Όμως όταν πρόκειται για πολιτικό ειδικευμένο στις πιρουέτες, δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Βλέπεις υπάρχουν και αυτά που θα προτιμούσε να ξεχαστούν, αλλά το ίντερνετ είναι εκεί να μας τα θυμίζει. Έχω το θάρρος να του ζητήσω να ανεβάσει κάτι είπε ο Α Γεωργιάδης χθες. Αναρωτιέμαι αν έχει το θάρρος να του ζητήσει και να κατεβάσει κάτι.

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας κεντροδεξιός βουλευτής με την Χρυσή Αυγή;

Τα σύντομα της προηγούμενης εβδομάδας

4 σχόλια:

  1. Μουνοπανο γαμιολη θα σε γαμησουμε θα σε βρουμε και θασου βαλουμε τα αρχιδια στο στομα.Γαμιολη.Που να παρει ο διαολος τη μανα σου.
    ΖΗΤΩ ΤΑ ss ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΣΑ θΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΜΠΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΖΗΤΩ ΤΑ ss ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ"

      Ξέχασες μία τελεία υποθέτω.
      Προφανώς το σωστό είναι:

      "ΖΗΤΩ ΤΑ ss ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ"

      Ευχαριστώ για το σχόλιο, λοιπόν, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.

      Να θυμάσαι πάντα, τα σημεία στίξης έχουν την σημασία τους.

      Είσαι κι εσύ αστείο αν και επικίνδυνο ανθρωπάκι ε;

      Βέβαια πιο πολύ αστείο σε κόβω παρά επικίνδυνο.

      Διαγραφή
  2. Θα σου βαλω τα αρχιδια στο στόμα;
    Εκτος απο μαλακας ανθελληνας εισαι κι ευρηματικος, αυτο στο δινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς το κακό με εσάς, είναι πως δεν μπορείτε να συζητήσετε, υποστηρίζοντας ακόμη κι αυτά που πιστεύετε. Μόνο να βρίζετε και να απειλείτε ξέρετε, ανώνυμα. Αν ζούσαν οι Σπαρτιάτες και ο Αγησίλαος (ξέρω πως τον δεύτερο δεν τον ξέρετε) θα ντρέπονταν για εσάς...

    Μανώλης Κυπραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή