Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τα σύντομα της εβδομάδας 6-12/8/2012

O Κ Μαρκόπουλος, μεγαλοστέλεχος των ανεξάρτητων Ελλήνων θέλει να μάθει ποιός ήταν αυτός που έδωσε πολιτικό άσυλο στο "κτήνος της Πάρου". Πάνω που λες τα κατάφερε, ο Κασιδιάρης με μια επιτυχημένη αντεπίθεση ζητάει να "ελεχθούν" ανακριτής και εισαγγελέας που δέχτηκαν πως είναι κάτω από 19 και ισοφαρίζει τον λαϊκισμό και την μισαλλοδοξία. ΑΝ.ΕΛ-ΧΑ σημειώσατε Χ. Κάποιοι καβαλάνε το άρμα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού για λίγα ψηφουλάκια χωρίς να ενδιαφέρονται που μας οδηγούν. Μεταξύ αυτών και ο Κ Μαρκόπουλος που μπορεί ως ευφυής πολιτικός να ξέρει πως να παίξει με το λαϊκό αίσθημα αλλά δεν ξέρει ούτε πως να βρει τον αρχηγό του στο twitter και ως αποτέλεσμα ακολουθεί λάθος Καμμένο (ανάμεσα σε μόλις 3 που ακολουθεί). Δηλώνει επίσης "θωρακοαγγειοχειρουργος", το οποίο θα πρέπει να ψάξεις αλλά όχι στο google για να βρεις τι είναι, και "κοινωνιστης φιλελευθερος" που θα πρέπει να ψάξεις σε κανένα antinews για να βρεις τι σημαίνει. Κατά τα άλλα, αυτή η ιδιοφυία θέλει να σώσει την χώρα. Μήπως όμως θα ένοιωθε πιο άνετα σε άλλο κόμμα; Στην Χρυσή Αυγή ας πούμε που έχουν και τις ίδιες ουσιαστικά απόψεις στα περισσότερα θέματα; Μας σώζει και από εκεί άμα είναι...

Τα τάγματα θανάτου της εγκληματικής οργάνωσης που ψήφισαν 400.000 και συμπολίτες μας χθες σκότωσαν έναν Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας. Ένα ευνομούμενο κράτος θα είχε ήδη συλλάβει τους δολοφόνους και θα χρησιμοποιούσε τις σχέσεις που χωρίς αμφιβολία θα έβρισκε για να τσακίσει αυτή την εγκληματική οργάνωση. Αλλά προφανώς έχουν άλλες προτεραιότητες. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο γεγονός, και κάτι μου λέει πως δεν είναι ούτε το τελευταίο.


Πριν λίγες ημέρες ο Σαμαράς έδωσε εντολή να σβήσει η φωτιά στο Άγιο Όρος. Σήμερα ο Δένδιας έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλάβει Χρυσαυγίτες. Αν δεν ήταν τόσο τραγικοί θα είχαν πολύ γέλιο.

"Στα χέρια του Διώτη 1.000 φάκελοι Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί πολιτικών και πρώην υπουργών- Έλεγχοι από ΣΔΟΕ" έγραφε το Βήμα λιγότερο από έναν μήνα πριν. Προφανώς δεν άρεσε αυτό σε κάποιους (μάντεψε ποιούς) και σήμερα αντικαταστάθηκε. Το Βήμα δε, που τον συμπαθούσε ιδιαιτέρως, δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα από την απομάκρυνσή του. Φυσικά το γεγονός ότι ο αντικαταστάτης του Διώτη είναι συντοπίτης του Σαμαρά και του 90% των υπαλλήλων του μουσείου της Ακρόπολης δεν μπορεί παρά να είναι σύμπτωση. Έτσι μπορούμε να κάνουμε μία μικρή περίληψη των πρώτων 52 ημερών της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη. Αντικατάσταση διοικητή ΕΥΠ, δημοσιογράφων ΝΕΤ (με επιστροφή της Άριας Αγάτσα φυσικά), ιδιαίτερη μέριμνα για να μην πειραχτούν τα ειδικά μισθολόγια, σαφής δέσμευση απέναντι στην τρόικα πως δεν θα ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση πριν εφαρμόσουν όλα όσα προβλέπουν τα μνημόνια, κυνήγι μεταναστών και εκκαθάριση ενοχλητικών. Είμαι σίγουρος πως κάτι ξεχνάω αλλά δεν νομίζω πως θα είναι σε διαφορετικό "κλίμα". Κι εσύ που νόμιζες πως το πρόβλημα της χώρας είναι οικονομικό βρε κουτό! Ακόμα μία σοβαρή απόφαση σχετική με την οικονομία δεν έχουμε δει. Και καλά κάνει η κυβέρνηση! Ο λαός μίλησε και αυτούς διάλεξε. Και ο λαός ήξερε πολύ καλά ποιές θα είναι οι προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης. Με γεια μας λοιπόν και μην ακούσω κανέναν να πέφτει από τα σύννεφα.

9.903.268 είναι σύμφωνα με την τελευταία απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ οι Έλληνες. 9.952.570 σύμφωνα με το ΥΠΕΣ αυτοί που έχουν δικαίωμα ψήφου. Βρες το λάθος...

Όχι, πες μου εσύ, αυτός που γράφει αυτό και νωρίτερα κάνει rt αυτό και αυτό, τι είναι;

Φαντάζομαι όταν στην πρωινή ενημέρωση του Άσαντ, εκεί που του λένε πόσους πολίτες σκότωσε ο στρατός του όταν του φέρνουν κάποια σχετική ανακοίνωση της διεθνούς αμνηστίας θα λέει "στα παπάρια μας τι λέει το τσίρκο της Διεθνούς Αμνηστίας". Φαντάζομαι την ίδια αντίδραση θα είχε ο κάθε δικτάτορας που έσφαζε τον λαό του, ο κάθε βασανιστής, ακόμα ίσως και τα Τούρκικα στρατεύματα κατοχής στην Κύπρο όταν κάποια οργάνωση τους πίεζε για να απαντήσουν τι συνέβη στους αγνοούμενους. Στα παπάρια μας τι λέει το τσίρκο της Διεθνούς Αμνηστίας.

Αυτό εδώ δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας καβγάς χαμηλότατου επιπέδου. Μόνο ένας πολιτικός επιπέδου του Άδωνι Γεωργιάδη θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει "τέλειο". Ή όπως είπε ο Γιώργος, κανένα λυκειόπαιδο που τσακώνεται με συμμαθητές του και πάλι δύσκολα. Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο, τα καταφέρνει περίφημα μόνος του.

Το νόμιμο είναι και ηθικό, τα είπαμε αυτά, αλλά και να μην ήταν νόμιμο, ή να μην ήταν ηθικό πιστεύεις θα είχαν πρόβλημα;

Τέρας ο Πακιστανός. Αφού είναι τέρας δεν αξίζει δίκη, δεν αξίζει δικηγόρο, δεν έχει ελαφρυντικά. Αξίζει να του σπάσουνε τα μούτρα στο κρατητήριο. Αξίζει να τον παλουκώσουν, ή καλύτερα να μας τον δώσουν εμάς, να τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει. Λυντσάρισμα, παλούκωμα, βιασμός ομαδικός, εξευτελισμός και μετά θάνατος. Αργός, μαρτυρικός, με βασανιστήρια. Να του βγάλουμε τα νύχια ένα ένα, να του σπάσουμε τα κόκαλα ένα ένα. Να του χώσουμε ένα πυρωμένο παλούκι στον κώλο να ματώσει, να λιώσουν τα άντερά του, να νιώσει τα σωθικά του να καίγονται πριν πεθάνει! Τέρας ο Πακιστανός, θα του δώσουμε να καταλάβει. Εμείς! Οι πολιτισμένοι!

Έχω ξαναπεί για το θράσος του Πάγκαλου που σπάει κόκαλα, όμως κάθε φορά με εντυπωσιάζει και μου αποδεικνύει πως το θράσος του δεν έχει κανένα όριο. Αυτή τη φορά με το "μαζί τα φάγαμε" που ετοιμάζεται να το κάνει βιβλίο. Για να το προωθήσει έχει φτιάξει μάλιστα και site για να μπορεί ο καθένας να υποβάλλει κάποια σχετική εμπειρία του, την οποία φυσικά θα εκμεταλλευτεί ο Πάγκαλος για κέρδος, και έναν λογαριασμό στο twitter για την "υποστήριξη" του εγχειρήματος αυτού. Και εκεί που λες τερμάτισε και μόνο με αυτά το θράσος, ανακαλύπτεις πως στο twitter εμφανίζονται και ιστορίες ανθρώπων που τον βρίζουν, αυτόν και το "μαζί τα φάγαμε" που ξεστόμισε και που συνεχίζει να υποστηρίζει (φυσικά και δεν θα βάλω link!). Και ο πρώην ανθυποαντιπρόεδρος και τα τζιμάνια που του έστησαν site και twitter πέρα βρέχει. Η δουλειά τους να γίνεται και ας τον βρίζουν, ας τον καταριούνται οι πολίτες. Το βιβλίο να πουλήσει, που τέτοια ζώα που υπάρχουν θα πουλήσει, και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Γι αυτό θα το ξαναπώ άλλη μία φορά. Το "παχύδερμο" που είναι από ότι φαίνεται ο μοναδικός χαρακτηρισμός που τον ενόχλησε δεν αφορούσε τον σωματότυπό του. Σιχαμένο παχύδερμο!

Με την κάθοδο των Δωριέων συγκρίνει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης ο Δένδιας. Μάλιστα. Οι Δωριείς λαθρομετανάστες. Υποθέτω την επιχείρηση σκούπα την ονόμασε Ξένιος Ζεύς γιατί και ο Δίας κυνηγούσε τους Δωριείς λαθρομετανάστες για να φύγουν από την χώρα. Και ακόμα οι καλοκαιρινές ζέστες δεν τελείωσαν... Περιμένω να μας πει πως η Αφροδίτη ήταν στριπτιζέζ από την Ουκρανία που εργάζονταν παράνομα σε κωλόμπαρο του Λιτόχωρου για να το τερματίσει.

Τα σύντομα της προηγούμενης εβδομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου