Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αντίλογος

Ας πούμε δυο λογάκια για τον φασίστα και συκοφάντη αντίλογο μια και εδώ και καιρό με «τσιγκλάει».

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον θεωρούσα αρκετά σημαντικό ώστε να του αφιερώσω ανάρτηση αλλά ο γκεμπελισμός πρέπει που και που να παίρνει απαντήσεις.

Επιπλέον σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αυτή της δολοφονίας του Λουκμάν Σαχτζάτ που ο φασίστας αντίλογος προσπαθούσε να καλύψει έτσι κι αλλιώς έχει ξεχαστεί.
Και οι φασίστες αντί να λουφάξουν βγαίνουν από τις τρύπες τους με θράσος γιατί πιστεύουν ότι ο χρόνος που πέρασε μας έκανε όλους να ξεχάσουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι είναι ο αντίλογος;
Τυπικά, ένας (ή περισσότεροι) blogger, διαχειριστής του blog antilogos-gr.blogspot.com.

Όμως πρώτα και κύρια ο αντίλογος είναι φασίστας, γκεμπελίσκος, συκοφάντης και εκβιαστής.

Υποκειμενικοί χαρακτηρισμοί που ο καθένας μπορεί να εκτοξεύσει και που δεν έχουν καμία αξία έτσι σκέτοι, οπότε κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα παρακάτω και να δεις τα λινκ.
Θα καταλάβεις.

Φασίστας:

Ο αντίλογος είναι ένας από τους συνεργάτες του επίσης φασιστικού δεξί-εξτρέμ.(κλικ εδώ αν δεν με πιστεύεις)

Όταν μιλάμε για το blog που διαφημίζει τον Κασιδιάρη (και το βιβλίο του) πολύ πριν γίνει διάσημος, που διαφημίζει τον φασιστικό στόχο, και μάλιστα στην 21/4 που γι’ αυτόν είναι η επέτειος της «εθνοσωτηρίου επαναστάσεως» όπως έγραφε στο προφίλ του, όταν μιλάμε για το μπλογκ που ακόμα και μετά την δολοφονία Φύσσα προσπαθούσε να ξεπλύνει την ΧΑ, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ένας συνεργάτης του αρχιφασίστα Δεξί-Εξτρέμ δεν μπορεί παρά να είναι φασίστας και ο ίδιος.
Μιλάμε για το blog που ξεκίνησε με 3 προφίλ, fasistas1, fasistas2 και fasistas3 και για το οποίο λίγο πιο αναλυτικά μπορείς να διαβάσεις εδώ.
Πρέπει όμως να το εξηγήσω περισσότερο γιατί αλλιώς μπορεί να κατηγορηθώ ότι επιχειρώ guilt by association.

Πέρα από την συνεργασία με ξεκάθαρα φιλοχρυσαυγίτικο Δεξί-Εξτρέμ, ο ίδιος ο Αντίλογος ήταν ένα από τα blogs που όταν δολοφονήθηκε ο Λουκμάν Σαχτζάτ από χρυσαυγίτες προσπάθησε να απαλλάξει την εγκληματική αυτή οργάνωση από την ρετσινιά.



"Προκαλεί όμως εντύπωση η προσπάθεια που γίνεται από πολλούς να συνδέσουν τους δολοφόνους με την Χ.Α." έγραφε τότε ο "αντίλογος".

Αν τότε είχε ξεκινήσει η ποινική δίωξη μελών της ΧΑ ο Παύλος Φύσσας και άλλα θύματα των εγκληματιών αυτών ίσως να ζούσαν αλλά ένας μηχανισμός, γρανάζι του οποίου ήταν και είναι ο «αντίλογος», δεν το ήθελε.

Αναμενόμενο, από τον «αντίλογο» που έχει λειτουργήσει και ως άτυπο γραφείο τύπου της ΧΑ αναδημοσιεύοντας άρθρα ακόμα και του ίδιου του Ηλία Κασιδιάρη.

Αναμενόμενο από τον «αντίλογο» που έχει διαφημίσει και τις «δράσεις» της ΧΑ, προσφέροντας μάλιστα και τα τηλέφωνα της εγκληματικής οργάνωσης για κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να τους πασάρει κάποιο πιθανό μέλος.


Αναμενόμενο από τον αντίλογο που διαφήμιζε την "νέα ηλεκτρονική διεύθυνση" της ΧΑ, μην τυχόν και δεν μπορεί να τους βρει κανένα επίδοξο μέλος και πεσει σε κατάθλιψη.


Αναμενόμενο από τον "αντίλογο" που λειτουργούσε ως άτυπο γραφείο τύπου της ΧΑ, αναρτώντας αυτούσια τα δελτία τύπου της εγκληματικής οργάνωσης όπως αυτό, και αυτό για να δώσω δύο μόνο παραδείγματα.

Μέχρι και οι αναγνώστες του σε κάποια φάση αγανάκτησαν με την φιλοχρυσαυγίτικη στάση του (δες εδώ το 1ο σχόλιο).

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα αλλά νομίζω ότι κάπου εδώ δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για το αν ο «αντίλογος» είναι φασίστας ή όχι.
Αν θέλεις να δεις και άλλα "διαφημιστικά" του αντίλογου που έχει λειτουργήσει ακόμα και ως άτυπο γραφείο τύπου της ΧΑ εδώ σου έχω μερικά. Αν σκεφτεί κανείς ότι φασισμός δεν είναι μόνο ότι αφορά την χρυσή αυγή, αλλά ότι η χρυσή αυγή αποτελεί απλά και ξεκάθαρα την απόλυτη έκφραση του φασισμού νομίζω ότι το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα.


Πως τον λέμε λοιπόν τον συνεργάτη ενός τουλάχιστον φασίστα διαφημιστή της ΧΑ που είναι και ο ίδιος διαφημιστής της ΧΑ;
Ρητορική η ερώτηση.
Φασίστα τον λέμε. Τουλάχιστον.


Πάμε παρακάτω γιατί στην εισαγωγή του έσουρα πολλά και ίσως να ήμουν άδικος:

Γκεμπελίσκος και συκοφάντης:

Φυσικά ο «αντίλογος» δεν θα μπορούσε να είναι φασίστας χωρίς να είναι γκεμπελίσκος και συκοφάντης.

Ο «αντίλογος» λοιπόν, όταν ασχολήθηκα πριν από αρκετό καιρό με τα φασιστικά blogs της παρέας του και τον ίδιο επιχείρησε να κάνει κάτι που αποδεικνύει το ύφος και το ήθος όλης της παρέας αυτής.

Έφτιαξε το blog gerogriniaris-s.blogspot.com. Επειδή τότε δεχόμουν καθημερινά επιθέσεις από τα φασιστικά αυτά απόβλητα, έψαχνα καθημερινά τις αναφορές στο «gerogriniaris» και έτσι πρόλαβα να το δω πολύ σύντομα. Ως σωστός φασίστας όταν τον «έκραξα» το έσβησε και το γύρισε στην παλαβή, ότι είναι photoshop, αλλά κατά καιρούς βρίσκει και μία άλλη δικαιολογία, αναλόγως τι βολεύει.
Πρόλαβα πάντως και πήρα ένα screenshot, μαρτυρία του γκεμπελισμού και της ξεφτίλας που χαρακτηρίζει αυτό το ανθρωπάκι (ή τα ανθρωπάκια).



Απολύτως αναμενόμενο από έναν φασίστα αλλά ταυτόχρονα πολύ χρήσιμο. Αν είχα έστω την παραμικρή αμφιβολία για το αν ο «αντίλογος» είναι φασισταριό ή όχι η συμπεριφορά του όταν στριμώχτηκε αποτελεί την καλύτερη απόδειξη.

Όμως, λες και ήθελε να με πείσει πέρα κάθε πιθανής αμφιβολίας, δεν περιορίστηκε σε αυτό.

Πριν από αρκετό καιρό, ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς φίλους του «αντίλογου» ήταν ένας άλλος υβριστής, ο «φιλελεύθερος» υποτίθεται gveltsi. Για το ποιόν του gveltsi θα τα πούμε με κάποια άλλη αφορμή, ας μείνουμε στο γεγονός ότι ο gveltsi είχε για κάποια περίοδο την συνήθεια να εύχεται καρκίνους.

Ο «αντίλογος» φυσικά ως ένας από τους καλύτερους φίλους τότε του gveltsi το ήξερε και προφανώς δεν τον ενοχλούσε καθόλου.

Εμένα από την άλλη μεριά με ενοχλούσε. Και έκανα ένα «βρώμικο» κόλπο που έπιασε και ως αποτέλεσμα είχε να κοπούν οι ευχές για καρκίνους. Ευχήθηκα καρκίνο στα παιδιά ενός από τους καλύτερους φίλους του gveltsi. Το έκανα για να του δείξω πως νιώθει κάποιος που θα βρεθεί απέναντι σε αυτό που ο ίδιος δικαιολογούσε ως πλακίτσα.
Και έπιασε.
Μπορεί να φάνηκα απαίσιος αλλά προκλήθηκε η κουβέντα που ήθελα να προκαλέσω και τελικά οι "καρκίνοι" του tl μειώθηκαν κάθετα.
Λεπτομέρειες για αυτό μπορεί να δει όποιος θέλει εδώ.
Ο "αντίλογος" είχε παρακολουθήσει την "κουβέντα" αυτή.
Ήξερε ότι έχει γίνει σε πολύ συγκεκριμένα πλαίσια για πολύ συγκεκριμένο λόγο, πως ήταν η μοναδική φορά που είπα κάτι τέτοιο και πως αμέσως το πήρα πίσω εξηγώντας τον λόγο που το είπα και έσβησα το τουίτ.
Με άλλα λόγια ο φασίστας "αντίλογος" και άλλοι της "παρέας" του ήξεραν ότι η ουσία του τουίτ είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι μπόρεί να φανεί αν το αποκόψεις από την υπόλοιπη κουβέντα.

Ο «αντίλογος» όμως, όπως και κάθε φασίστας τον γκεμπελισμό τον έχει ψωμοτύρι. Έτσι απομόνωσε ένα μόνο τουίτ από μία πολύ μεγάλη κουβέντα.
Ένα τουίτ το οποίο έσβησα την ίδια ώρα αφού εξήγησα τον ρόλο που ήθελα να παίξει, και το ανεμίζει ως «απόδειξη» του ότι είμαι ένας απαίσιος τύπος ή κάτι τέτοιο. Μέχρι στο υπουργείο έφτασε.



Ας φτάσει και στον πρωθυπουργό, υποψιάζομαι ότι τα γραφεία τους δεν είναι και πολύ μακριά άλλωστε.
Μάλιστα με βάση αυτό το μοναδικό τουίτ έφτιαξε ολόκληρη συκοφαντική ανάρτηση στην οποία πουθενά δεν αναφέρει ότι το τουίτ αυτό ήταν τμήμα μιας κουβέντας.
Αν την διαβάσεις βγάζεις το συμπέρασμα ότι όποτε μου την καρφώνει εύχομαι καρκίνους σε παιδάκια. Αυτό δηλαδή που έκανε συχνά πυκνά ο καλός φίλος του αντίλογου gveltsi.

Απάντηση βέβαια στις κατηγορίες μου ότι έχει λειτουργήσει ως άτυπο γραφείο τύπου του Κασιδιάρη και της ΧΑ ούτε έχει δώσει ούτε θα μπορούσε να δώσει.

Όπως ο κάθε φασίστας και όπως έχει κάνει όλη η παρέα του το μόνο που ξέρουν είναι να πετάνε λάσπη, και όταν δεν βρίσκουν λάσπη να την κατασκευάζουν, είτε προσπαθώντας να στήσουν προβοκατόρικα blogs είτε πετσοκόβοντας συνομιλίες.

Πως τον λέμε λοιπόν αυτόν που στήνοντας προβοκάτσιες, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και αποκόβοντας μικρά τμήματα συνομιλιών προσπαθεί να συκοφαντήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις;
Ρητορική φυσικά και αυτή η ερώτηση.

Γκεμπελίσκο και συκοφάντη τον λέμε.

Ο Αντίλογος είναι εκτός από φασίστας και γκεμπελίσκος και συκοφάντης δηλαδή.
Καλά μέχρι τώρα;

Εκτός από φασίστας, γκεμπελίσκος και συκοφάντης, ο αντίλογος είναι και τσιράκι που στρέφεται αναλόγως υπέρ ή κατά όποιου διατάξει το αφεντικό του.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η στάση του απέναντι στον Φαράτζ.

Βλέπεις, πριν να έρθει ο Φαράτζ απέναντι στον Σαμαρά, ο Νάιντζελ Φαράτζ, ο «αντίλογος» έγραφε «Ο κ. Nigel Farage φοράει παντελόνια και τα τιμά» και άλλα κολακευτικά.


Αργότερα αυτός που τιμά τα παντελόνια του σύμφωνα με τον «αντίλογος» έγινε "ο Μιχαλολιάκος της Αγγλίας".


Δεν είμαι σίγουρος στο παραπάνω αν πανηγυρίζει ή το αναφέρει ως κακό.
Βλέπεις με τον Μιχαλολιάκο όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα, αλλά αντιθέτως, του έλεγε και "μπράβο".

Έτσι είναι οι φασίστες.
Γκεμπελίσκοι, θρασύδειλοι, και κωλοτούμπες, ανάλογα πως τους σφυράει κάθε φορά το "αφεντικό".

Και εκβιαστές.

Που πετάνε «μπηχτές» ότι κάτι ξέρουν για τον άλλον χωρίς ποτέ να λένε τι, αλλά ότι είναι κάτι δυσφημιστικό. Μαζί με τις σχετικές συκοφαντίες φυσικά.
Δεν περίμενα φυσικά τίποτα διαφορετικό όταν ασχολήθηκα με τους φασίστες.

Αναμενόμενο, αφού μιλάμε για μέλος μιάς παρέας που έχει καταγγελθεί και επωνύμως για τέτοια "κόλπα". Βλέπεις ο «Αντίλογος» εκτός από το δικό του blog συμμετέχει ως συντάκτης και στο «Δεξί-Εξτρέμ» που ο Θάνος Δημάδης έχει καταγγείλει για εκβιασμό και το Ναξιός που επίσης έχει καταγγελθεί για εκβιασμό από τον Ραγκούση. Ο διαχειριστής μάλιστα του Ναξιός, κομματάνθρωπος της ΝΔ, τότε είχε συλληφθεί και το είχε «κατεβάσει» για λίγο, επανήλθε όμως δριμύτερος. (Το τελευταίο φαίνεται έτσουξε και ενώ όταν έβαλα το λινκ εδώ αυτό δούλευε, τώρα το έχουν κατεβάσει. Δυστυχώς γι αυτούς υπάρχει το web.archive)

Το ΄χουμε;
Φασίστας: Τσεκ.
Γκεμπελίσκος: Τσεκ.
Συκοφάντης: Τσεκ.
Εκβιαστής: Τσεκ.

Μένει ένα τελευταίο που πάντα πάει πακέτο με τα παραπάνω.
Ηλίθιος.

Ε, φυσικά τσεκ και αυτό.

Όσο για το αφεντικό όλων αυτών των κοπρόσκυλων, νομίζω μπορεί ο καθένας να το καταλάβει.
Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από όταν συγκεκριμένο και υψηλά ιστάμενο κομματικό στέλεχος προωθούσε συστηματικά συγκεκριμένα μέλη αυτής της παρέας παρά τον ξεκάθαρο φιλοχρυσαυγιτισμό τους. Και ας έκανε ότι ενοχλείται από τους "προμοτέρ" της ΧΑ.

Πέρα από την πλάκα, ο φασίστας γκεμπελίσκος συκοφάντης εκβιαστής "αντίλογος" δεν είναι μόνος αλλά τμήμα μιας ομάδας "bloggers" με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά.
Η ομάδα αυτή των εκβιαστών συκοφαντών και διαφημιστών της ΧΑ θα συνεχίσει να κάνει το μόνο που ξέρει. Να φασίζει, να συκοφαντεί, να γκεμπελίζει, να εκβιάζει και να κάνει κωλοτούμπες αναλόγως με το τι επιθυμεί το αφεντικό τους κάθε φορά.
Για ένα 500άρικο από ότι μαθαίνω.
Ακριβά πουλάνε την ανύπαρκτη αξιοπρέπειά τους.

Εγώ από την μεριά μου θα κάνω το μόνο που μου έρχεται φυσικό.

Θα είμαι απέναντί τους και θα υπενθυμίζω με κάθε ευκαιρία ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και άλλων.

Οι άλλοι, εσείς, εσύ που το διαβάζεις αυτό, πάρε θέση.

Με τους εκβιαστές, συκοφάντες, γκεμπελίσκους, φασίστες, εκβιαστές ή απέναντι;

Μέση οδός δεν υπάρχει.
Δεν μπορείς, όσο και να θέλεις να είσαι ουδέτερος σε αυτά τα φαινόμενα.

ΥΓ. Πάνω που τελείωνα την ανάρτηση αυτή ο φασίστας συκοφάντης γκεμπελίσκος εκβιαστής έγραψε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του τουίτς.


Οι "υπουργοί" στους οποίους απευθύνεται ο φασίστας γκεμπελίσκος συκοφάντης εκβιαστής είναι οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης στους οποίους επίσης έχω ασκήσει άγρια κριτική.
Και θα συνεχίσω.

Η προτροπή να εμπλακούν οι "υπουργοί" ώστε να συνετιστεί ο αντιφρονών έρχεται για να καταλάβουν ακόμα και κάποιοι που ίσως όλα αυτά που γράφω να τα βλέπουν με δυσπιστία.

Έτσι είναι οι φασίστες γκεμπελίσκοι συκοφάντες εκβιαστές. 
Αρκεί να τους στριμώξεις λίγο και αποδεικνύουν από μόνοι τους το ποιόν τους.

ΥΓ2. Αν κάτι με ανησυχούσε σε αυτή την ανάρτηση ήταν ότι το "εκβιαστής" δεν το είχα τεκμηριώσει όσο καλά θα το ήθελα. Βλέπεις ο εκβιασμός ως ποινικό αδίκημα σπανίως είναι εντελώς ξεκάθαρος.
Μέχρι που ο "αντίλογος" είδε αυτή την ανάρτηση και έγραψε:

Βλέπεις εκτός των άλλων όταν είχα ασχοληθεί με αυτά τα αποβράσματα το είχε ξαναπεί αυτό.
Νομίζω δεν χρειάζεται να το σχολιάσω, όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει. 
Δεν είναι φυσικά η μοναδική απειλή που έχω δεχτεί από το φασισταριό αυτό.
Περιμένω.
Και κυρίως, συνεχίζω.

ΥΓ3. Παράληψή μου.
Εκτός από γκεμπελίσκος, συκοφάντης, εκβιαστής και ηλίθιος ο φασίστας είναι φυσικά και θρασύς.


Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από αυτούς που διαφήμιζε.
Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τους συνεργάτες του!
Ένα θράσος απύθμενο, που αν δεν ήταν αποκρουστικό θα ήταν η απόλυτη γελοιότητα.
Και που σε αφήνει άφωνο.
Έτσι είναι οι φασίστες.

Διάβασε επίσης:

Μια συλλογή από αναρτήσεις του "αντίλογος"
Μια συλλογή από αναρτήσεις του "δεξί-εξτρέμ"
Ομάδα "fasistas"
Ένα βρώμικο κόλπο
Προμοτέρ καμουφλαρισμένων ΧΑυγιτών
Βόθροι, φασίστες, μαθητές του Γκαίμπελς
Αποθεώστε στόκοι!

2 σχόλια:

  1. καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε! καλώς μας ήρθες! και μάλιστα φορτσάτος!
    χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ.
      Η αλήθεια είναι ότι τεμπέλιαζα αλλά θα προσπαθήσω να προσθέτω καμια ανάρτηση που και που

      Διαγραφή