Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κι η κοπριά στα λάχανα 3











Δες και το παρεάκι: Χριστίνα Σιδέρη, Φωτεινή Πιπιλή, Φαήλος Κρανιδιώτης και όπως με πληροφόρησε ο Back Door Man ο "δημοσιογράφος" που μεταξύ άλλων γράφει και στην καταπληκτική εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα και συγγραφέας ακόμα πιο καταπληκτικών βιβλίων, Νίκος Χιδίρογλου.



Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα λένε στο χωριό μου.

Χριστίνα Σιδέρη: Τομεάρχης της ΝΔ, άλλη μία φίλη του Σαμαρά που γράφει εκτός από το facebook στο καταπληκτικό blog Hellas-Orthodoxy, συμμετέχει ως ομιλήτρια σε εκδήλωση με τις καλύτερες παρέες της ΝΔ.
"Vixisse": Ένας λογαριασμός που φτιάχτηκε πριν 3 ημέρες αποκλειστικά για να συμμετέχει στον τραμπουκισμό και τις απειλές κατά του "ρασκολνικοφ" παρέα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και άλλα καλά παιδιά. *Σε αυτή την περίπτωση ούτε τον Φαήλο, ούτε τον Μουρούτη δεν τους ενοχλεί το "ανώνυμο τρολ".
Γιώργος Μουρούτης: Το πιο ακριβοπληρωμένο κομματικό στέλεχος της Ελλάδας σύμφωνα με το πρώτο θέμα, φίλος και σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, διευθυντής του γραφείου τύπου του και αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Φημολογείται πως βρίσκεται πίσω από το άλλο καταπληκτικό blog, το Δεξί Εξτρέμ και φυσικά την απίθανη "ομάδα αλήθειας" της ΝΔ.
*Είχα ξεχάσει την Βασιλική Τζότζολα, επίσης ομιλίτρια στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Προσωπική επιλογή του Σαμαρά αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ προεκλογικά που για να αποκτήσει θέση στο δημόσιο και να ανταμειφθεί έτσι για τις "υπηρεσίες" της στο κόμμα ο Σαμαρικός μηχανισμός  έκανε τα αδύνατα δυνατά.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω κάτι παραπάνω...
Να χαίρονται τους εταίρους τους το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Ενημέρωση 12/3/13: Στο παρεάκι του βίντεο εκτός από την γνωστή Χριστίνα Σιδέρη. το διαβόητο Φαΐλο Κρανιδιώτη, τον "συγγραφέα" Νίκο Χιδίρογλου και τα άλλα μπουμπούκια της "μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης" βρισκόταν και ο άγνωστος μέχρι πρόσφατα σε εμένα Ιωάννης Κωτούλας.
Καθηγητής στο 4ο γυμνάσιο Αιγάλεω, αποσπασμένος από 1/8/2012 στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ι Κωτούλας έχει γράψει βιβλία στα οποία αμφισβητεί την κατεστημένη ιστορική οπτική για το 3ο Ράιχ και τα εγκλήματά του και προβάλλει μία άλλη ιστορική εκδοχή, πως να το πούμε, πιο ήπια προς τους Ναζί που αιματοκύλησαν την υφήλιο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, Χριστίνα Σιδέρη, Νίκος Χιδίρογλου, Φαήλος Κρανιδιώτης, Ιωάννης Κωτούλας και άλλα παιδιά που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούταν ακραίοι από την τότε ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Τους ίδιους βλέπουμε και στις "γιορτές Patria", όπως ας πούμε την 3η
Θάνος Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης (έγκριτοι πολιτικοί), Μάκης Βορίδης, Γιάννης Κωτούλας, Νίκος Χιδίρογλου, Χριστίνα Σιδέρη, Σπύρος Γιαννάτος και άλλα καλά παιδιά... 

Όπως είπα, όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.
Εσύ, νοικοκυραίε μου, τι δουλειά έχεις εκεί μέσα;

Νιώθεις πραγματικά ασφαλής με αυτή την παρέα στην εξουσία;

Διάβασε επίσης:
Κι η κοπριά στα λάχανα
Κι η κοπριά στα λάχανα 2
Κι η κοπριά στα λάχανα 4
Κι η κοπριά στα λάχανα 5
Μεγάλα ψέματα, ψέματα, ψεματάκια, ανακρίβειες και ανακολουθίες
Δυο βίντεο κι ένας Σίμος
Εάν θες να με πείσεις... φέρε στοιχεία !!!
Evonymos
Παραλήρημα
Περί τρολς (κάνε κλικ στα λινκς και θα καταλάβεις)
Οι κρυφές «συνιστώσες» της Ν.Δ.
Η Χριστίνα Σιδέρη, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στοχοποιεί αναρχικούς
Η θεωρία των δύο άκρων και η θεωρία των συγκοινονούντων δοχείων

3 σχόλια:

  1. Ο τύπος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο είναι ένα ακόμα μπουμπούκι της παρέας, o φασιστάκος δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου

    http://www.efsyn.gr/?p=16808

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έλεγα κι εγώ τι μου θυμίζει.
      Όλα τα καλά παιδιά μαζεμένα δηλαδή.
      Κατά τα άλλα δεν μας κυβερνάει μία ακροδεξιά δράκα...
      Ευχαριστώ για το σχόλιο και την ενημέρωση

      Διαγραφή
  2. Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε περισσότερα φασιστοειδή μπουμπούκια "δημοσιογράφους" τότε κάντε ένα κόπο να περάσετε το βραδάκι γύρο στις δέκα από το αποκαλυπτικό δελτίο του EXRTA...συνήθως είναι όλοι παρόντες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή