Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Evonymos

Ο Κώστας Βαξεβάνης σήμερα πίεζε τον Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter να απαντήσει σχετικά με τις σχέσεις του τελευταίου με την Χρυσή Αυγή.
Στο θέμα είχα αναφερθεί παλιότερα και, μια και σε εμένα απαξιεί να απαντήσει ο μέγας πολιτικός, (μάλιστα με έχει μπλοκάρει) είπα να ζητήσω από τον Βαξεβάνη να προωθήσει στον Γεωργιάδη αυτό το κείμενο.


Με λίγα λόγια πρόκειται για το κανάλι στο youtube evonymos, ένα κανάλι που ανεβάζει όλες τις παρουσίες του Γεωργιάδη σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά στούντιο με αξιοθαύμαστη συνέπεια και ταχύτητα.
Το ίδιο κάνει και για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Σε παλιότερες ερωτήσεις χρηστών ο Γεωργιάδης έχει πει πως ο evonymos είναι ένας απλός εθελοντής και δεν έχει καμία άλλη σχέση μαζί του.

Ποιός όμως είναι ο Ευώνυμος και γιατί ασχολείται τόσος κόσμος μαζί του;

Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που έχω πει και σε παλιότερες αναρτήσεις.
Δεν μιλάμε εδώ για ανθρώπους αλλά για λογαριασμούς σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα.
Μπορεί να υπάρχει ένας άνθρωπος πίσω από έναν τέτοιο λογαριασμό, όπως μπορεί να υπάρχει ένας πίσω από πολλούς, μία ομάδα που να διαχειρίζεται πολλούς λογαριασμούς, ή ακόμα και να μην υπάρχει πίσω από κάποιους άνθρωπος αλλά να είναι ένας υπολογιστής που εκτελεί αυτόματα κάποιες εργασίες.
Όπως και να είναι και από εδώ και πέρα ότι γράφω αφορά τον λογαριασμό στο youtube evonymos και όχι έναν συγκεκριμένο άνθρωπο/χρήστη.
Επομένως μιλάμε για "το" και όχι "τον" evonymos.

Το evonymos λοιπόν, είναι ένα κανάλι στο youtube στο οποίο με θαυμαστή ταχύτητα και συνέπεια ανεβαίνουν όλες οι ομιλίες/συνεντεύξεις/παρουσίες γενικά του Άδωνι Γεωργιάδη σε ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά στούντιο.
Και μόνο αυτό αρκεί να σε κάνει να υποθέσεις πως υπάρχει κάποιος υπάλληλος στο γραφείο του Γεωργιάδη που ασχολείται με το θέμα.
Αν το evonymos πραγματικά δεν είναι δημιούργημα του Γεωργιάδη ή κάποιου υπαλλήλου του, θα έπρεπε ο Γεωργιάδης να απολύσει όποιον έχει να ασχολείται με την εικόνα του στο διαδίκτυο και να προσλάβει όποιον είναι πίσω από αυτό το "κανάλι".
Αν δεν έχει κάποιον για αυτή την δουλειά ας τον προσλάβει!

Η εξαιρετική δουλειά που κάνει είναι σαφώς επαγγελματικού επίπεδου.
Καλύτερο που θα βρει;

Όμως "το" evonymos δεν ασχολείται μόνο με τις δημόσιες σχέσεις του Γεωργιάδη.
Λες και αυτές δεν είναι αρκετές, προλαβαίνει εκτός από του Άδωνι να ανεβάζει και τα βίντεο των "στελεχών" της Χρυσής Αυγής αλλά και να προσβάλλει, για παράδειγμα τον, νεκρό από πυρά αστυνομικού, μαθητή, Αλέξανδρο Γρηρογόπουλο, αφιερώνοντας την 6/12 στον "Όσιο Γρηγορόπουλο τον μολοτοφόρο.

Για να κάνουμε μία μικρή περίληψη, "το" evonymos είναι ένα κανάλι στο youtube που ασχολείται με την προώθηση τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και της Χρυσής Αυγής, και δεν κρύβει καθόλου τις ακραίες του πεποιθήσεις.

Αυτό ίσως να είναι και ο λόγος που ο μέγας πολιτικός αυτός αρνείται κάθε ουσιαστική σχέση με αυτό εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
Δεν θα ήταν ωραίο ένας βουλευτής του πρώτου κόμματος και της κυβέρνησης να έχει σχέσεις με τους ακροδεξιούς εθνικιστές τραμπούκους της Χρυσής Αυγής.

Έτσι σε σχετικές ερωτήσεις στα social media εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο ο κύριος Γεωργιάδης έχει αρνηθεί κάθε σχέση με τον διαχειριστή του evonymos λέγοντας πάντα πως είναι ένας απλός οπαδός που από μόνος του παρακολουθεί τον λαοπρόβλητο ηγέτη και ανεβάζει τα βίντεό του γιατί τον θαυμάζει και θέλει να τα έχει να τα παρακολουθεί η ανθρωπότητα μπας και ξεστραβωθεί.

Όσο για τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή, αυτές, ο λαοπρόβλητος της μεγάλης "κεντροδεξιάς παράταξης", τις αρνείται μετά βδελυγμίας.

Εδώ και παραπάνω από έναν χρόνο αν θυμάμαι σωστά τον έχουν πιέσει διάφοροι χρήστες που παρατήρησαν το περίεργο αυτό τρίγωνο ΧΑ-evonymos-Γεωργιάδης αλλά εκείνος σταθερά επέμενε.
Πρόκειται για έναν απλό εθελοντή που καθαρά με δική του πρωτοβουλία και αυτόνομα ανεβάζει τα βίντεο που αυτός θέλει.

Μόνο που σε μία τουλάχιστον περίπτωση και μέσα στην βιασύνη του ο Γεωργιάδης "καρφώθηκε".

Όταν η ΕΤ3 είχε μία εκπομπή για την βίαιη καταστολή απεργίας στην τότε Σοβιετική Ένωση μέσα στον ενθουσιασμό του έγραψε "Εντός της ημέρας θα ανεβάσω εδώ το ντοκιμαντέρ για το πώς αντιμετώπισε η Σοβιετική Κυβέρνηση (δηλ οι κομμουνιστές), την πρώτη απεργία που >> >>έγινε σε Σοβιετικό εργοστάσιο. Αν δεν το έχετε δει, χάνετε!".
Λίγο αργότερα το βίντεο αυτό ήταν αναρτημένο στο κανάλι του evonymos μαζί φυσικά με άλλα του Γεωργιάδη.

Με άλλα λόγια ο Γεωργιάδης λέει "ανεβάζω" ένα βίντεο και μετά από λίγο αυτό έχει ανέβει στο "evonymos" με το οποίο ο Γεωργιάδης σκίζει τα ιμάτιά του πως δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση πέραν του πολιτικού-θαυμαστή.

Αν και είχα επιδιώξει πολλές φορές να πάρω μια απάντηση από τον λαοπρόβλητο βουλευτή, εκείνος δεν με είχε τιμήσει.
Η βοήθεια του Κώστα Βαξεβάνη που προώθησε το ερώτημα αυτό ήταν καταλυτική και φαίνεται πως έφερε τον Γεωργιάδη σε δύσκολη θέση

Φαίνεται όμως η παρέμβασή μου ενόχλησε κάποιους.

Ένας από αυτούς μου έγραψε: "Αν σε τσεκαρουμε ποτε θα μετανιώσεις που γεννηθηκες", και άλλα τέτοια ωραία.
Στις απειλές του συμπεριέλαβε και τον Μανώλη Κυπραίο όταν αυτός παρενέβη (και τον ευχαριστώ γι αυτό).


Αργότερα άρχισε να σβήνει τα επίμαχα tweets και στο τέλος ο γενναίος αυτός έσβησε εντελώς τον λογαριασμό του.
Άντρακλας χωρίς αμφιβολία.

Όμως η πίεση για απάντηση συνεχίστηκε, όχι μόνο από εμένα αλλά και από πολλούς χρήστες του twitter τους οποίους επίσης πρέπει να ευχαριστήσω.
Έτσι, ο Άδωνις μετά από αρκετή ώρα απάντησε στο twitter: "ο Ευώνυμος είναι ένας άνευ αμοιβής διαδικτυακός φίλος. Δεν είμαι εγώ, δεν τον ελέγχω κατά κανένα τροπο."
Πάνω κάτω δηλαδή ότι είχε πει αρκετούς μήνες πριν σε παρόμοιες ερωτήσεις.

Αργότερα όμως, και αφού συνεχίστηκε η πίεση από διάφορους χρήστες για την σχέση του με το "Ευώνυμο" ο Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχτεί: "σας είπα αλλά δεν ακούτε. Είναι υποστηρικτής μου, όχι υπαλληλός μου. Δεν τον ελέγχω όμως με υποστηρίζει και >> >> ανεβάζει ό,τι με αφορά και βεβαίως έχω το θάρρος να του ζητήσω να ανεβάσει κάτι. Αλλά δεν με εκπροσωπεί."


Αφήνω το "σας είπα αλλά δεν ακούτε", μια και ποτέ δεν είχε παραδεχτεί τέτοια σχέση.
Το "βεβαίως έχω το θάρρος να του ζητήσω να ανεβάσει κάτι" νομίζω τα λέει όλα.
Σαφέστερη παραδοχή των στενών σχέσεων του Γεωργιάδη με έναν υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Τα ερωτήματα όμως παραμένουν.

Γιατί χρειάστηκε να στριμωχτεί για να απαντήσει;

Γιατί σήμερα μόνο του πήρε πάνω από 6 ώρες για να δώσει μια ευθεία απάντηση;

Γιατί αν και την ίδια ερώτηση του είχαν κάνει χρήστες του twitter εδώ και μήνες (αν δεν κάνω λάθος πάνω από έναν χρόνο) απέφευγε να απαντήσει;

Η αγάπη του "Ευώνυμου" για την Χρυσή Αυγή, τον Κώστα Πλεύρη ή το ότι χλευάζει τον Γρηγορόπουλο "εορτάζοντας" στις 6/12 τον "Όσιο Γρηγορόπουλο τον μολοτοφόρο" δεν τον προβλημάτισε;

Ένας τέτοιος πολιτικός της "κεντροδεξιάς", που καμία σχέση δεν θέλει να έχει με την Χρυσή Αυγή, πως ανέχεται να συνεργάζεται στενά με έναν υποστηρικτή της; 

Όταν λέει έχω το θάρρος να του ζητήσω, πως;
Τον παίρνει τηλέφωνο;
10ψήφιο όπως όλοι μας ή μήπως εσωτερικό;

Πως προλαβαίνει εκείνος και ανεβάζει άμεσα όλα του τα βίντεο;

Και τελικά το "πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι" ισχύει μόνο για τους άλλους;

Νομίζω πως καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ρητορικές ερωτήσεις.

Τα συμπεράσματα δικά σου.

Υγ: (κάτι δικό μου): Κατάλαβες τώρα πως μπλοκάροντας αυτούς που σου κάνουν δύσκολες ερωτήσεις και στέλνοντας τα τσιράκια σου να τους τραμπουκίσουν δεν κερδίζεις τίποτα;;;

Ενημέρωση 28/8/2012:
Σήμερα ο Μανώλης Κυπραίος έγραψε αυτό:


Δεν πιστεύω πως πρόκειται για σύμπτωση.
Ούτε πιστεύω πως ο Άδωνις Γεωργιάδης εντελώς τυχαία μαζεύει αρκετούς τέτοιους "οπαδούς".

Ενημέρωση 17/9/2012:
Πριν λίγο καιρό ο Άδωνις το είπε ξεκάθαρα: "Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η πιο δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 30 ετών"



Όχι αρκετά δεξιά όμως σύμφωνα με κάποιους από τους πιστότερους "φίλους" του στα κοινωνικά δίκτυα.

Αλλά καλυτερεύει...

Και φυσικά δεν είναι μόνο οι απόψεις των "φίλων" του Άδωνι περί δεξιάς που δείχνουν το ποιόν των ιδίων όσο και του τηλεβουλευτή, είναι και αυτές περί φυλετικών διαφορών που φαίνονται μεταξύ άλλων και από τα retweet που κάνουν:


Μάλιστα θεωρούν σοβαρούς πολιτικούς τον Άδωνι και τον Βορίδη (τον τσεκουράτο πρώην γραμματέα της ΕΠΕΝ μεταξύ άλλων) γιατί προκαλούν "επαναληπτικούς ερεθισμούς σε απλύτους"



Με άλλα λόγια οι φίλοι του Άδωνι θεωρούν πως η σημερινή Νέα Δημοκρατία που σίγουρα είναι η δεξιότερη Νέα Δημοκρατία που είχαμε δει εδώ και χρόνια δεν είναι αρκετά δεξιά.
Από την μία έχεις τον evonymos με τα βιντεάκια του Πλεύρη και της Χρυσής Αυγής με τον οποίο "συνεργάζεται" ο τηλεβουλευτής και από την άλλη τους διαδικτυακούς του φίλους που οραματίζονται κάτι πιο δεξιό από την σημερινή ΝΔ με σοβαρούς πολιτικούς όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης.

Λίγο νωρίτερα ο _s_o_n_i_d, ένας από τους πιστότερους οπαδούς του Άδωνι Γεωργιάδη στο διαδίκτυο έγραφε:

Η "αλήθεια" είναι το βίντεο αυτό

Με λίγα λόγια πως ο καημένος ο Παπαδόπουλος ήθελε να κάνει δημοκρατικές εκλογές και ανατράπηκε από τον Ιωαννίδη από τους Αμερικάνους και την βοήθεια των παραστρατημένων φοιτητών.
Και φυσικά πως δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο.

Μία αλήθεια που όπως φαίνεται από τα fav αρέσει όχι μόνο στον συγκεκριμένο αλλά σε όλο το παρεάκι,  2marietta2, Arkady1975 και @breeg75 (όλοι πιστοί διαδικτυακοί "φίλοι" του Άδωνι.

Νομίζω είναι εύλογη ερώτηση αν συμφωνεί με το παρεάκι των υποστηρικτών του και ο μέγας τηλε-πολιτικός, δεν νομίζεις;

Έτσι ρώτησα, ζήτησα και από άλλους να τον ρωτήσουν, ακόμα και από το ίδιο το παρεάκι ζήτησα να παρέμβει ώστε να λάβω μία απάντηση μια και μιλάνε με τον μεγάλο αυτόν τηλεπολιτικό.
Ακόμα δεν είχα κάποια απάντηση.
Φαίνεται μάλιστα πως ενώ το παρεάκι μέχρι και για να του πει καλημέρα το πρωί τον ενοχλεί, δεν επιθυμεί να τον ενοχλήσει με τέτοιες απαντήσεις.
Κρίμα, η θετική του απάντηση θα προσέθετε το κύρος ενός εκλεγμένου βουλευτή στην "αλήθεια" που υποστηρίζουν.
Αν ήμουν εγώ θα το επιδίωκα.

Αν θέλει να μας πει κάτι ο Άδωνις ας το πει μόνος του, δεν νομίζω έχει ανάγκη τους κλακαδόρους του.
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, μπορεί όπως στην περίπτωση του evonymos να πρόκειται απλά για φίλους τους οποίους "έχει το θάρρος να ζητήσει να ανεβάσουν κάτι", αλλά δεν τους ελέγχει κιόλας.

Όπως και να έχει, ο τηλεβουλευτής έχει και ευχέρεια στον λόγο, και ιστορικές γνώσεις, και τα λέει έξω από τα δόντια.
Είναι απλή η ερώτηση αν συμφωνεί με την "αλήθεια" αυτή.

Εδώ θα μπορούσε κάποιος να πει πως το internet είναι ένα μέρος όπου βρίσκεις της κάθε καρυδιάς καρύδι και οι σχέσεις είναι ιδιαίτερα χαλαρές.
Δεν μπορείς πάντα να ξέρεις ποιός κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και το να κρίνεις κάποιον από το με ποιόν συνομιλεί στο internet μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.
Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Ο "κεντροδεξιός" Άδωνις Γεωργιάδης έχει παραδεχτεί την ιδιαίτερη σχέση του με το φασιστοειδές evonymos.
Οι @napuser και @Konstantinos_CH συμμετέχουν και στο φόρουμ του εδώ και καιρό (αν δεν κάνω λάθος ακόμα από όταν ο σαλτιμπάγκος αυτός της πολιτικής ήταν στο ΛΑΟΣ, παρέα με χουντικούς και χρυσαυγίτες) όπως και αρκετοί από το υπόλοιπο παρεάκι με το οποίο έχω ασχοληθεί παλιότερα και νομίζω πως η αμοιβαία "συμπάθεια" μεταξύ όλων αυτών και του Γεωργιάδη είναι εμφανής. 
Άρα δεν μιλάμε για απλές διαδικτυακές γνωριμίες.



Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι λένε.
Αν κρίνω λοιπόν από τους φίλους του, μάλλον συμφωνεί.
Αν κρίνω δε και από την ευκολία με την οποία μετακόμισε από το ΛΑΟΣ στην ΝΔ, σε περίπτωση που η ΝΔ αρχίσει να πέφτει δημοσκοπικά και συνεχιστεί η άνοδος της ΧΑ, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αργότερα συμφωνήσει και με μια άλλη "αλήθεια".
Εκείνη για το ολοκαύτωμα που προωθεί ο Μιχαλολιάκος...

Δεν με ενδιαφέρει που ανεβάζει τα βιντεάκια του ένας πολιτικός, ούτε με ποιούς συνομιλεί.

Με ενδιαφέρει όμως όταν ένας ακροδεξιός "κρύβεται" σε μία υποτίθεται κεντροδεξιά "παράταξη".
Ας τελειώνουμε με το δούλεμα και ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα καραμπινάτο δεξιό κόμμα και πάντα ήταν με σαφείς σχέσεις με την ακροδεξιά.
Με τους βασιλοχουντικούς της, τους ακροδεξιούς της, όλα αυτά που την χαρακτήριζαν σε όλη της την ιστορία όσο και αν προσπαθούσε να τα κρύψει μέσα στην υποτιθέμενη πολυσυλλεκτικότητα.
Η δε σημερινή Νέα Δημοκρατία, των στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης και του δικτύου 21 είναι όντως η πιο δεξιά Νέα Δημοκρατία της τελευταίας 30ετίας.
Μέχρι και αδερφό κόμμα με την ΧΑ την έχουν χαρακτηρίσει στελέχη της.
Και ο Άδωνις είναι δεξιότερος όλων αυτών...
Έτσι εξηγούνται τόσο οι απόψεις του όσο και οι φιλίες του.
Μαγκιά του θα μπορούσε να πει κάποιος και θα συμφωνούσα αν δεν προσπαθούσε να περάσει ως δήθεν κεντροδεξιός.
Όμως ως γνήσιος πολιτικάντης δεν εκδηλώνεται για μπορεί να ψαρεύει και μερικά κεντρώα ψηφουλάκια, χωρίς όμως να κόβει τους δεσμούς από την φυσική του δεξαμενή ψηφοφόρων, των Ελληναράδων, των ακροδεξιών, των αντικομμουνιστών και όλων αυτών που μαζεύει γύρω του.
Άλλωστε με την άνεση με την οποία άρχισε το γλείψιμο εκεί που έφτυνε μέχρι λίγο πριν τις εκλογές απέδειξε και την "ευελιξία" του.
Δύσκολοι καιροί, όσο πιο θολά τα νερά, τόσο καλύτερα για τέτοιους πολιτικούς.
Ποιός ξέρει, αύριο μεθαύριο μπορεί να θεωρήσει ωφέλιμο (για την χώρα πάντα) να μεταπηδήσει σε κάποιο άλλο κόμμα, λίγο πιο δεξιό από την ΝΔ, γιατί να κόψει γέφυρες είτε με τους μεν, είτε με τους δε...

Και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του ίδιου του Άδωνι Γεωργιάδη ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει, όμως "είναι άνανδρο να απευθύνεσαι στο εκλογικό σώμα και να κρύβεις τις πραγματικές σου πεποιθήσεις".

Ενημέρωση 1/12/2012:
Εδώ και λίγο καιρό η ΝΕΤ έχει μία νέα εκπομπή, το "ΝΕΤ ΠΑΝΤΟΥ".
Στην διαφήμιση της εκπομπής αυτής εμφανίζεται πρώτη μούρη το κανάλι στο youtube του "evonymos".
Αν και όπως καταλαβαίνεις έχω ασχοληθεί αρκετά με το κανάλι youtube του evonymos, δεν θυμάμαι ποτέ να μου το έβγαλε πρώτο στο youtube.
Σίγουρα πρόκειται για σύμπτωση...

Ενημέρωση 19/2/2013:
Τι να τους κάνεις, καρφώνονται μόνοι τους...


Διάβασε επίσης:

Τσατισμένα ομιλούντα αυγά...
Ομιλούντα (την αρχαιοελληνική) αυγά
Ανεξάρτητα Ελληνικά αυγά
Ο Άδωνις, οι Γερμανοτσολιάδες και η απάτη.
Payroll 
Παράσιτα και απατεώνες στο twitter
Twitter: Έως και το 46% των followers εταιρειών μπορεί να είναι Bots

24 σχόλια:

  1. Κάποτε μπήκε κάποιος στην άδεια τάξη και είδε το δάσκαλο πεσμένο στα τέσσερα κάτι να κάνει στο πάτωμα. -Τι κάνεις εκεί δάσκαλε τον ρωτάει. -Ψάχνω ένα νόμισμα που έχασα. -Και γιατί το ψάχνεις εκεί; -Γιατί εδώ έχει φώς!

    Αγνοείς πολλά πράματα της πολιτικής του σήμερα και φαντασιώνεσαι οτι είναι η δεκαετία του 50.

    http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=11691#p57472

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλοι φαντασιώνονται πως βρίσκονται στην δεκαετία του 50 και χρησιμοποιούν κλακαδόρους και υπόγειες συμμαχίες για τους σκοπούς τους και νομίζω αυτό είναι σαφές.
      Όσο για το link δυσκολεύομαι να βρω τι σχέση έχει αυτή η ανάρτηση με το φόρουμ του Άδωνι, το μεταναστευτικό και τον Δένδια.
      Αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις ένα link βάλε αυτό που είναι σχετικό με τα πάντα.

      Διαγραφή
    2. Μα για αυτό δυσκολεύεσαι κοιτάς αυτά πού νομίζεις εκεί πού νομίζεις.

      http://www.youtube.com/watch?v=IGQmdoK_ZfY

      Διαγραφή
  2. ο ευωνυμοσ εχει σχεση με το γεωργιαδη,και λοιπον?αυτοι που ακουνε γεωργιαδη ακουνε και κασιδιαρη και καιαδα,δεν εγινε τιποτα.Αλλα ειναι τα θεματα ,οτι ειναι προδοτες καο οτι θα μασ εξαφανισουν απο το χαρτη πχ με τα μνημονια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση ασχολείται με ένα συγκεκριμένο πράγμα.
      Το ποιός είναι προδότης, ποιός πατριώτης και πόσο είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
      Ο καθένας δικαιούται και τις συμπάθειές του να έχει και τις συμμαχίες του.
      Αρκεί να μην παραμυθιάζει τον κόσμο.

      Διαγραφή
  3. Δεν μπορώ να γνωρίζω για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά υπάρχουν εταιρείες στην Ελλάδα που διαχειρίζονται λογαριασμούς σε social media (twitter, facebook, youtube channel κλπ). Επί πληρωμή βέβαια και μάλιστα υψηλή. Ακούγεται λογικό αλλά μία από τις βασικές τους "δουλειές" είναι να φτιάχνουν 100άδες λογαριασμούς και να κάνουν follow, like ή να γράφουν σχόλια. Πολλές φορές μάλιστα ο ίδιος υπάλληλος συζητάει με τον εαυτό του μέσω πολλαπλών λογαριασμών. Εκτός από τη γελοιότητα αυτές οι πρακτικές είναι και εκτός των όρων χρήσης τέτοιων υπηρεσιών. Οι εταιρείες παρουσιάζονται ως δημιουργοί ιστοσελίδων και το περίεργο είναι ότι και γνωστές εταιρείες πουλάνε τέτοιες υπηρεσίες. Από προσωπική εμπειρία μετά από συνέντευξη σε "μεγάλη" εταιρεία web design (σε άλλο τμήμα βεβαίως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι τέτοιο περιγράφω, μόνο που έχει και πολιτικές προεκτάσεις.
      Νομίζω πως έχει σημασία όταν ένας δήθεν κεντροδεξιός πολιτικός "μοιράζεται" κάτι τέτοιο με την ακροδεξιά.
      Δες και τα link αν θέλεις, κι εκεί για τέτοια μιλάω, για τέτοιες υπηρεσίες social media.
      Ευχαριστώ για το σχόλιο

      Διαγραφή
  4. Θα είχες χίλια δίκια, αλλά τα χάνεις γιατί οι "δικοί" σου εφαρμόζουν την αδώνεια τακτική και μάλιστα όσον αφορά ανθρποκτονίες και όχι περιύβριση νεκρών. Νομίζω ότι υπάρχει διαφορά. Εκτός αν σε ενοχλεί ότι κινούνται στο διαδικτυακό σύμπαν και δεξιοί/ακροδεξιοί/φασίστες κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικοί μου;
      Αδώνια τακτική όσον αφορά ανθρωποκτονίες;
      Έγινε!

      Διαγραφή
  5. Για να μην ξεχνάμε και τα photoshop-ια του Άδωνι σε συνεργασία με ακροδεξιά μπλογκς σε υποθέσεις προβεβλημένων δολοφονιών, όπου εμφάνιζαν (με τη βοήθεια του photoshop βεβαίως) τη μια φορά το indymedia να καλεί σε "αλληλεγγύη στους τάδε ταξικους συντρόφους στην Πάτρα που σκότωσαν το σκουλήκι τον Έλληνα" με τον Άδωνι μάλιστα να βγαίνει στα κανάλια για επίσημη καταγγελία με τίτλο "ορίστε ποιους υποστηρίζει το indymedia που υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ!" και την άλλη φορά μια επίσης απραποιημένη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να υποστηρίζει τη συμμορία των Αλβανών με τα καλάζνικωφ.

    Όταν βέβαια απεδείχθη ότι επρόκειτο για αισχρά ψεύδη και photoshop-οιημένα "ντοκουμέντα", ουδείς απ' αυτούς βγήκε να παραδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει συγνώμη απ' τους χώρους που σπίλωσαν εν αγνοία τους.
    Διότι βέβαια δεν ήταν εν αγνοία τους, αλλά σχέδιο δικό τους η παραποίηση σελίδων και αφισών.

    Ρίξτε μια ματιά εδώ:
    http://freequencyradio.wordpress.com/2012/05/23/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%AF-%CE%B4/
    κι εδώ:
    http://www.alterthess.gr/content/indymedia-o-adonis-kai-o-skai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από το "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι" ισχύει και το δείξε μου τις μεθόδους που χρησιμοποιείς για να σου πω ποιός είσαι.
      Όποιος δεν καταλαβαίνει ποιός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι απλά επειδή δεν θέλει να καταλάβει.

      Ευχαριστώ για τα λινκ.
      Για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμα τα βάζω εδώ με html:

      1.Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και λοιποί “δημοκράτες” ανακάλυψαν το photoshop"

      2.Το indymedia, ο Άδωνις και ο Σκάι

      Διαγραφή
    2. Μόλις διαπίστωσα πως ξέχασα να αναφέρω και τα links από την υπόθεση Άδωνι-ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
      Είναι ακόμη πιο γελοία ιστορία.

      Εδώ η "καταγγελία-ντοκουμέντο" στο site του Άδωνι από άλλον χρήστη, ενώ ο ίδιος προλαβαίνει να σχολιάσει όλως τυχαίως πρώτος και να το υιοθετήσει φυσικά αφού το ανέφερε και στα κανάλια...
      http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=4761

      Η αφίσα εδώ:
      http://i55.tinypic.com/ilg0wk.jpg

      Και εδω το ξεμπρόστιασμα των χαζο-γκαιμπελο-φασιστοειδών:
      http://ashtonhar.blogspot.gr/2011/10/blog-post_15.html

      Για τη δημόσια συγνώμη τους, συγνώμη αλλά δεν έχω link.
      Απλά δεν υπάρχει πουθενά.

      Διαγραφή
    3. Απίστευτος τύπος.
      Υποθέτω αν του το πεις θα ισχυριστεί πως την αφίσα ανάρτησε φίλος και αυτός δεν ξέρει τίποτα.
      Επίσης "ωραίο" το σκεπτικό αυτού του που την ανέβασε: "Είτε είναι αληθινή η αφίσα είτε όχι, το σίγουρο είναι πως όσα γράφει αυτή, είναι και τα απόλυτα πιστεύω των Ανταρσυανών"
      Τρίζουν τα κόκαλα του Γκέμπελς από χαρά.
      Ευχαριστώ

      Τα links σε πιο πρακτική μορφή:
      Η "καταγγελία"

      Η αφίσα

      Το ξεμπρόστιασμα

      Διαγραφή
  6. Η αφίσα αρχικά εμφανίστηκε από κάποιον υποτίθεται υποστηρικτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο φόρουμ της ζούγκλας εδώ:
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=397395&cid=122

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mystic: Τι σχέση έχουν οι προφητείες του οποιουδήποτε μωροπαραλυμένου με την ανάρτηση αυτή;
    Προφανώς καμία, απλά σπαμάρεις.
    Σου έχω κι εγώ μία προφητεία.
    Το σχόλιό σου δεν θα δημοσιευτεί.
    Ευχαριστώ όμως γιατί με έκανες να γελάσω με τις ιδεοληψίες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά με το link.
      Πάντως το ότι μιλάει, αυτό δεν το αμφισβητώ!
      Γλιστρίδα!

      Ξέρεις, τα σχόλια σε ένα μπλογκ είναι για να σχολιάσεις συγκεκριμένες θέσεις στην συγκεκριμένη ανάρτηση.
      Δεν είναι για προσωπικές επιθέσεις γενικώς και αορίστως στον γράφοντα.
      Αν το παιχνίδι που παίζεις είναι ποιός θα γράψει αρκετές μαλακίες ώστε να κουράσει τον "αντίπαλο" τότε είσαι πολύ κοντά στο να το κερδίσεις.

      Διαγραφή
  9. Άναυδε, στον διαγωνισμό "ποιός θα πεί τόσες μαλακίες ώστε να εξαντλήσει την υπομονή του άλλου" κέρδισες, είπες αρκετές.
    Απ ότι είδα έχεις το δικό σου μπλόγκ, μπορείς να συνεχίσεις τον διαγωνισμό σου εκεί, μόνος σου.
    Δεν είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω συνεχώς τα απολύτως άσχετα και εμπαθή σχόλιά σου, πόσο μάλλον να τα αναδημοσιεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τοτε που γραφτηκε το αρθρο καποιοι εχουν αισθανθει οτι δεν χρειαζεται πια να κρυβονται, οπως προχωραει και βασιλευει ο κανιβαλισμος. Στο http://adonisgeorgiadis.gr/ βλεπουμε στην αρχικη σελιδα link για το καναλι του ευωνυμου, το οποιο μαλιστα link αναγραφεται ως "ολα τα video". Σαν να ανηκει στον αδωνι δηλαδη! Εν ολιγοις προμοταρει χρυση αυγη και επισημα. Αλλα αυτο το ξεραμε ηδη, δεν το ξεραμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και το ξέραμε.
      Εθιζόμαστε σιγά σιγά στα σκουπίδια.
      Δεν πειράζει που ψιλο ή χοντρο φασίζει ο δικός μας, αφού στα κανάλια την λέει στους συριζαίους μας κάνει μια χαρά.
      Δεν πειράζει που για άλλη μια φορά πιάστηκε ψευδόμενος.
      Δεν πειράζουν πολλά...

      Διαγραφή
  11. Ειναι το οτι δεν πειραζουν πολλα πια, οπως λες, γεγονος που το φερνει ο κανιβαλισμος που ζουμε, η επικοινωνιακη επικρατηση της ακροδεξιας ατζεντας. Ειναι οτι οντως θελει να χτυπησει τους συριζαιους.
    Αλλα περα απο αυτα ειναι οτι θελει το νεοδημοκρατικο ψηφοφορο κοινο να συνηθισει τους χρυσαυγιτες, γιατι κακα τα ψεματα, αν κερδισει τις επομενες εκλογες, αυτοι θα ειναι οι νεοι κυβερνητικοι του εταιροι. Οι πασοκοδημαριτες θα χαροπαλευουν στις επομενες εκλογες. Ποιος μενει για να κανουν χωριο; Ουτε ο Καμμενος θα φτανει, αν αποφασισει να.. κωλοτουμπιασει τοσο φρικτα που το βλεπω λιγο δυσκολο (οχι απιθανο βεβαια με το προσχημα της εκτακτης εθνικης αναγκης- με αυτο θα κολλησουν και οι χρυσαυγιτες αλλωστε).
    Εκει θα φτασουμε αν η αριστερα αφησει τα πραγματα στην τυχη τους, οπως εχει κανει μεχρι τωρα. Αν δε δωσει μια λυση στον απελπισμενο κοσμο για το αμεσο τωρα- γιατι τον λαο η εξαθλιωμενη του καθημερινοτητα τον ενδιαφερει,οχι ιδεολογηματα για το μακρινο μελλον και... αναμονη. Ουτε λυσεις επαναδιαπραγματευσης, που μπορει να ειχαν λογικη πριν ενα χρονο, αλλα σημερα εχει αποδειχτει οτι δεν ισχυουν (ιδιως μετα τα γεγονοτα της Κυπρου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πιστεύω ότι ο evonymos είναι ο άδωνις σπύρος γεωργιάδης. ο ίδιος νομίζω έχει δηλώσει ότι του αρέσει ο σόνικ ο σκατζόχειρος. δικό του αβατάρ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή